Ofte Stillede Spørgsmål

Frequently Asked Questions (FAQ)

Q: Kan jeg bruger traktorpriser.dk til at følge prisen på en traktor?

A: Ja. Omend siden er primært beregnet til at indikere hvad prisniveauet er - og har været - for en given traktor eller traktor model er det dog muligt at følge prisnivauet for en specifik traktor. Du kan enten indtaste (eller kopiere) URL'en til annoncen ind i søgeboksen på forsiden, eller du kan gemme siden for en bestemt traktor som favorit.

Q: Hvad pokker er en URL og hvor finder jeg den henne?

A: URL står for Uniform Ressource Locator, der på dansk kan oversættes til enhedsressourcefinder. En URL beskriver adressen på en bestemt ressource et sted på Internettet. I dette tilfælde er det den unikke adresse til en annonce for en traktor du ønsker at følge prisen på. Adressen findes i toppen af din browser og starter typisk med http:// eller https://

Q: Hvordan får jeg kun vist traktorer der stadig er online?

A: I traktor liste visningen kan der i menuen til venstre vælges om der kun skal vises traktorer der stadig er online. Er det valgt en gang vil det blive husket indtil du forlader siden. I samme menu kan vælges sorteringen af listen, f.eks. 'pris stigende'.

Q: Hvorfor kan jeg ikke åbne siden med annoncen?

A: Annoncen vil åbne i et nyt vindue, eller en ny fane, der af nogen browsere bliver betragtet som et såkaldt pop-up vindue. Tillad pop-up vinduer for traktorpriser.dk for at løse dette. Det gøres ofte i det øverste højre hjørne af din browser.

Q: Hvorfor åbner siden med annoncen i et nyt vindue/fane?

A: Dette er for at gøre dette lettere at komme tilbage til traktorpriser.dk. Når du har set nærmere på den traktor du ønskede at undersøge lukker du blot det åbnede vindue/fane og er tilbage hvor du startede.

Q: Hvorfor er der ikke en knap til åbne annoncen?

A: Knappen til at åbne annoncen er kun tilgængelig hvis den blev fundet online i den sidste scanning. Dette er valgt for at undgå at sende dig som bruger til 'døde' links.

Q: Prisen for Traktor X model Y er da helt i skoven - kan i ikke rette det?

A: Alle prisindsamlinger foregår maskinelt og der kan således snige sig fejl ind. Det kan både være traktorer der bliver kategoriseret forkert og data der fejlbehandles. Endvidere er der også sælgere der bevidst sætter en forkert pris for at skabe opmærksomhed. Traktorpriser.dk forsøger hele tiden at gøre systemet bedre, men der vil altid være en hvis fejlmargin.

Q: Prisen for Traktor X model Y er vist til at være incl. moms, men følger man linket er det excl. moms - kan i ikke rette det?

A: Alle prisindsamlinger foregår maskinelt og der kan således snige sig fejl ind. Hvis sælgeren ikke er angivet til at være erhvervsdrivende vises den fundne pris som værende incl. moms uanfægtet at der i teksten måtte fremgå anden information. Traktorpriser.dk forsøger hele tiden at gøre systemet bedre, men der vil altid være en hvis fejlmargin.

Q: Model data for Traktor X model Y er da helt i skoven - kan i ikke rette det?

A: Alle data indsamles og fortolkes maskinelt og der kan således snige sig fejl ind når mærke og model skal udledes. Traktorpriser.dk forsøger hele tiden at gøre systemet bedre, men der vil altid være en hvis fejlmargin.

Q: Der er ikke nogen priser før december 2013 - hvorfor ikke?

A: Prisindsamlingen startede 31. december 2013, så der findes ikke priser før dette tidspunkt.